Notes informatives

Notes informatives

| Comissió Centenari | Copa catalana de Marxes | La Junta | 41 CimsLlicències FEEC | EdicionsHistòric |

Comissió del centenari

La Comissió del Centenari fa una crida a tots els socis actius i grans, però en especial als més joves, per col•laborar amb la Comissió en el que serà l’organització del nostre centenari. Els interessats poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Centre.

Ja han estat editats i posats  a la venda els llibres de Història cronològica i història gràfica d'Els Blaus, a càrrec del nostre soci Rafel Piera. Els interessats a comprar-los en teniu una mostra a la Secretaria del Centre.

Molts ànims i sort a tots.

La comissió del Centenari

Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades

Després d’uns anys d’absència a la Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades, hem decidit de tornar-hi.

Si hi vols participar, podem fer equips de dues o tres persones per tornar a competir per la nostra entitat.

Podreu veure el calendari de marxes al nostre web o en el full informatiu.

Animeu-vos!!

| Detalls |

La Junta directiva

Eco FriendlyCom a mesura de sostenibilitat, per tal de reduir la despesa de paper i el cost econòmic que suposa, la junta a proposat d'enviar els fulls informatius i altres comunicacions per correu electrònic.

Per tant, a partir de gener de 2017, tots aquells socis que vulguin mantenir les comunicacions en paper per correu pordinari hauran de comunicar-ho a secretaria.


Pla Estratègic 2017-2021

La Junta directiva ja disposa del pla estratègic pels anys de mandat, aquest pla que conté les principals línies d’actuació de l’entitat pels propers 5 anys ja es pot consultar a la web del centre.

| Veure Pla Estratègic |
41 Cims

41 sostres Comarcals - cims mes alts de CatalunyaJa està en marxa la proposta del Josep Noya de fer coronar els sostres de les 41 comarques catalanes.

La idea és anar fent tots els cims abans d’arribar al centenari del nostre Centre l’any 2020.

Fem saber que la fita dels 41 cims està anant per bon camí: ja s’han assolit 22 cims.

Animem a tothom a seguir endavant per poder-los tenir tots fets abans del nostre centenari.

 

Detalls |

Llicències FEEC 2019

Carnet 2019Degut a la normalització en les llicències i assegurances esportives que es va dur a terme amb el decret 58/2010 les entitats excursionistes son designades com a responsables de les activitats que organitzen.

És per això que és les entitats estan obligades a disposar d'una assegurança de responsabilitat civil i una d'accidents que cobreixi als participants en les activitats organitzades.

Per aquest motiu a partir de l'1 de gener de 2015 en les activitats organitzades pel centre que impliquin caminar per la muntanya, aquells participants que no disposin de la llicència federativa anual de la FEEC, hauran de contractar-ne una de temporal.

Assegurança Anual

L'assegurança anual és la modalitat més còmoda de llicència federativa, inclou la afiliació a la FEEC, descomptes a refugis, i l'assegurança d'accidents. Hi han diferents modalitats de cobertura segons l'edat i les disciplines de muntanya que es realitzen, consulteu les categories i preus. A partir del dia 1 de setembre i fins al 31 de desembre es reajusten els preus de les llicències federatives per a l'últim quadrimestre de l'any 2019.

Categories i Preus |

Assegurança temporal

La modalitat d'asseguraça temporal la gestiona l'entitat quan organitza activitats dirigides tant a socis com als que no ho son, inclou cobertura per accidents.

Els preus de l'assegurança temporal per l'any 2019 son els següents:

1 dia 5,00 €
2 dies    -
3 dies -
4 dies -


Els preus inclouen les despeses de tramitació.

 

Edicions

Historia del cinquantenari 1920-1970

CD Historia del Cinquantenari 1920-1970Ja fa temps que el nostre soci Rafel Piera va emprendre la tasca de reeditar els butlletins i Circulars del Centre des de l’any 1921 fins desembre 1970 any del Cinquantenari, i que es corresponen: Volums 1,2,3 reedició dels 41 Butlletins 1921 a 1936, i els volums 4 a 7 a les Circulars i Butlletins dels anys 1942 a 1970, en el volum quatre amb tres annexos, Pessebres, Arxiu Històric i Santa Creu d’Olorda, cadascun dels volums disposà d’un índex temàtic de consulta, amb un total de 4214 entrades.

Així mateix a publicat ampliada l’Historia Cronològica del Cinquantenari escrita per l’expresident Ernest Angulo i Gispert i una Historia Gràfica del 1920 a 1970 agrupada per activitats des dels Inicis, social, Muntanya i Cultura amb 939 fotos i documentació.

El total d’aquets nou volums de 2990 Pàgines han estat recollits en un suport digital i que per menús es pot accedir al seu contingut.

Les persones interessades en tenir copia d’aquestes reedicions o noves publicacions poden posar-se en contacte amb el Centre.

Reedició dels primers 41 Butlletins del C.E. ELS BLAUS i de les Circulars dels anys 1942 a 1970

Portada Edició ButlletinsJa fa temps que el nostre soci Rafel Piera va emprendre la tasca de reeditar els butlletins del Centre des de l’any 1921 fins a l’abril de 1939.
Aquesta reedició dels 41 Butlletins de la primera època dels Blaus,  és la història del nostre Centre, des de la seva fundació fins a l’inici de la guerra Civil, és una documentació important doncs llegint-los es coneix  la història del Centre, la de les persones que el varen fundar i la de les que varen fer possible la seva continuïtat, i també una part de la història de Sarrià tan lligada a la del C. E. Els Blaus.
El passat 26 d’abril amb motiu de rebre l’ensenya d’or de l’Entitat per els seus 50 anys de soci actiu, en Rafel va fer entrega al C. E. Blaus d’un llapis electrònic que conté en format digital la reedició d’aquests 41 butlletins.
Com a continuació  d'aquesta primera reedició, en Rafel Piera, en data 27 de gener del 2010, ens fa entrega de les Circulars dels anys 1942 al 1970 (any del Cinquantenari) en format PDF, i que corresponen als Volums 5, 6 i 7. L'anterior entrega la formaven els Volums 1, 2 i 3.
Cadascun d'aquests Volums disposa al inici d'un índex temàtic de consulta del propi volum i els Volums 3 i 7 d'un índex Temàtic General dels volums 1 al 3 i del 5 al 7.
En procés de treball els volums 4 i 8.
Les persones interessades en tenir una còpia d’aquestes interessant reedicions poden posar-se en contacte amb el Centre.

 

Històric

Aqui hi trobareu relacionades les últimes notes informatives:

Notes Anteriors:
Any Periode Fitxer
2020 Gener-Febrer Pdf
2019 Novembre - Desembre Pdf
Setembre - Octubre Pdf
Juliol-Agost Pdf
Maig-Juny Pdf
Març-Abril Pdf
Gener-Febrer Pdf
2018 Novembre-Desembre Pdf
Setembre-Octubre Pdf
Juliol - Agost Pdf
Maig - Juny Pdf
Març - Abril Pdf
Gener - Febrer Pdf
2017 Novembre - Desembre Pdf
Setembre - Octubre Pdf
Juliol - Agost Pdf
Maig - Juny Pdf
Març - Abril Pdf
Gener - Febrer Pdf
2016 Novembre - Desembre Pdf
Setembre - Octubre Pdf
Juny - Juliol - Agost Pdf
Maig - Juny Pdf
Març - Abril Pdf
Gener - Febrer Pdf
2015 Novembre - Desembre Pdf
Setembre - Octubre Pdf
Juliol - Agost Pdf
Maig - Juny Pdf
Març - Abril Pdf
Gener - Febrer Pdf
2014 Novembre - Desembre Pdf
Setembre - Octubre Pdf
Juliol - Agost Pdf
Maig - Juny Pdf
Març - Abril Pdf
Gener - Febrer Pdf
2013 Novembre - Desembre  Pdf
Setembre - Octubre Pdf
Juliol - Agost Pdf
Maig - Juny Pdf
Març - Abril Pdf
Gener - Febrer Pdf

 

Documents relacionats

PDF
Full Informatiu

Activitats Març i Abril