El Llibre del Centenari

El Llibre del Centenari

S’ha preparat un llibre commemoratiu del centenari, amb l'objectiu de  resumir la història de la nostra entitat durant aquests 100 anys de vida.

Es tracta d’un llibre de 300 pàgines, en format DIN A4 i en paper de 135 g. Totes les pàgines seran a una tinta excepte 20, que seran a quatre tintes (color). La tapa serà dura i també a quatre tintes.

El llibre serà un recull d’imatges, de fets i activitats dels 100 anys d’història de l’entitat. Un homenatge i un record de tots aquells que han format part de la vida de l'entitat.

S’ha dut a terme un treball de recerca de documentació en el propi arxiu històric de l’entitat, digitalitzant tots els documents i fotografies que seran utilitzats.

Serà editat per l’Editorial Mirador. Es farà un tiratge de 300 llibres.

El preu serà de 25 €, ja es poden fer les reserves. Reserva.

La reserva no serà efectiva fins que no es realitzi el pagament (amb targeta de crèdit des de la web o al centre en metàl·lic).

| Reserva |

23 de juliol de 2020

La presentació del llibre es farà el dia 23 de juliol de 2020, en el nostre local social i dins dels actes de la Festa del Llibre i de Sant Jordi (per motiu del Covid-19).

Es farà difusió de l’obra a la web, a les xarxes socials, i es crearà díptic per repartir a entitats, comerços i veïns de Sarrià.