Fotografia

Canon 5D Mark IIILa secció de fotografia del Centre organitza cada any en el marc de les festes de la seva patrona (Mare de Déu de Montserrat) un concurs de fotografia per als socis, que des de fa uns anys és obert a tothom.

A més la secció de fotografia col·labora i dona suport a altres entitats i concursos, assesorant-los en relació a les bases al jurat, etc...

Concurs de Fotografia Festes de la Patrona 2024

 

Bases del concurs de Fotografia 2024

1.  Hi poden prendre part tots els socis i sòcies del Centre i altres persones aficionades a la fotografia que ho desitgin. Cada concursant pot presentar un màxim de cinc fotografies (incloent-hi totes les categories); totes han de ser inèdites i no haver estat utilitzades en edicions anteriors.

2.  Categories:

A) Muntanya: en color, en blanc i negre, o retoc i/o muntatge digital.

B) Lliure: en color, en blanc i negre, o retoc i/o muntatge digital.

C) Sarrià: exclusivament en color; es descartaran els muntatges digitals.

* El jurat podrà canviar de categoria qualsevol imatge que consideri que no pertany a la categoria en què ha estat presentada.

3.  El format de les fotografies ha de ser de 18 cm × 24 cm, o 18 cm × 27 cm.

4.  Les fotografies han d’anar reforçades amb un suport de cartolina de mida DIN-A4.

5.  Al revers de cada fotografia hi ha de constar el títol, la categoria i les inicials de l’autor/a. Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat a l’exterior del qual han de constar tots els títols de totes les fotografies que presenti l’autor/a, i a l’interior hi ha d’haver una targeta en què figuri el nom i cognoms de l’autor/a, el domicili, l’adreça de correu electrònic, el telèfon i la data de naixement.

6.  Les fotografies han de ser lliurades a:
     Centre Excursionista Els Blaus
     C/ Cornet i Mas, 15, baixos
     08017 Barcelona

7.  L’admissió de les fotografies es tancarà el divendres 19 d’abril a les 20 hores.

8.  La inauguració de l’exposició i la publicació del veredicte tindran lloc el dilluns dia 22 d’abril a les 19 hores. L’exposició es clausurarà el diumenge dia 5 de maig del 2024.

 9.  El lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge dia 28 d’abril a les 11 del matí a l’estatge social del C. E. Els Blaus.

10. Les fotografies presentades podran retirar-se a partir del dia 6 de maig, excepte les que hagin estat premiades, que passaran a ser propietat del Centre.

11. S’entendrà que les fotografies que no es recullin en el termini màxim de tres mesos passaran a ser propietat del Centre.

12. El jurat estarà format per persones competents i la seva decisió serà inapel·lable.

13. L’incompliment d’algun dels punts establerts en aquestes bases serà motiu pel qual el jurat es reserva el dret d’admissió de les obres.

14. Obtindran premis les tres millors fotografies dels temes Muntanya i Lliure, i la millor del tema Sarrià.

15. El C. E. Els Blaus no es fa responsable de la conservació de les obres. Tanmateix, prendrà les màximes precaucions per evitar-hi desperfectes.

16. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concurs de foto-poesia de la Festa Major de Sarrià 2017

Setembre-Octubre 2017

Per a aquesta edició de la  tenim una proposta poetica. En col·laboració amb la llibreria a peu, de pàgina, hem organitzat un concurs que te com a tema principal versos premiats en diferents edicions dels Jocs Florals de Barcelona restaurats el 1859.

Els versos escollits han estat transcrits tal i com es van editar, cal tenir en compte que son anteriors a la normalització ligüistica de l'Institut d'Estudis Catalans que va conduir Pompeu Fabra, el que significa que la ortografia pot ser desconcertant.

Bases del concurs

1. Hi poden prendre part tots els socis i sòcies del Centre i altres persones aficionades a la fotografia que ho desitgin. Cada concursant pot presentar un màxim de 12 fotografies (una per vers); No s’admetrà més d’una fotografia per vers. Totes han de ser inèdites i no haver estat utilitzades en edicions anteriors.

2. Objectiu: Cal presentar fotografies que il·lustrin versos de diferents autors premiats en els jocs florals restaurats el 1859. Una sola fotografia per cada un dels 12 versos. Els versos es podran descarregar des de l següent enllaç.
* El jurat podrà descartar qualsevol imatge que consideri que no s'adiu a l'objectiu esmentat.

3. Format de les Obres: El format de les fotografies ha de ser de 18 cm × 24 cm, o 18 cm × 27 cm. Les fotografies han d’anar reforçades amb un suport de cartolina de mida DIN-A4.

4. Al revers de cada fotografia hi ha de constar el títol del vers i les inicials de l’autor/a. Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat a l’exterior del qual han de constar tots els títols de totes les fotografies que presenti l’autor/a, i a l’interior hi ha d’haver una targeta en què figuri el nom i cognoms de l’autor/a, el domicili, l’adreça de correu electrònic, el telèfon i la data de naixement.

5. Les fotografies han de ser lliurades a:
Centre Excursionista Els Blaus
C/ Cornet i Mas, 15, baixos
08017 Barcelona

6. L’admissió de les fotografies es tancarà el divendres 29 de setembre a les 21 hores.

7. La inauguració de l’exposició i la publicació del veredicte tindran lloc el dilluns dia 2 d’octubre a les 19.30 hores. L’exposició es clausurarà el diumenge dia 15 d’octubre.

8. La data i hora del lliurament dels premis es comunicarà a tots el participants es farà durant la Festa Major de Sarrià a l’estatge social del C. E. Els Blaus.

9. Les fotografies presentades podran retirar-se a partir del dia 24 d’octubre, excepte les que hagin estat premiades, que passaran a ser propietat del Centre. S’entendrà que les fotografies que no es recullin en el termini màxim de tres mesos passaran a ser propietat del Centre.

10. El jurat: estarà format per persones competents i la seva decisió serà inapel•lable. El jurat es reserva el dret d’admissió de les obres, l’incompliment d’algun dels punts establerts en aquestes bases pot comportar que es descarti qualsevol obra.

11. Premis: Es premiarà amb 100 € la millor col·lecció de fotografies de mateix autor, per optar a aquest premi s'han de presentar un mínim de 5 fotografies. Es premiarà amb 50 € la millor foto de totes les presentades. El jurat pot declarar quaolsevol premi desert.

12. El C. E. Els Blaus no es fa responsable de la conservació de les obres. Tanmateix, prendrà les màximes precaucions per evitar-hi desperfectes.

13. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

| Descarregar versos | Web Festa Major |

Concurs de foto-poesia de Festa Major 2016

cartell Coincurs de foto-poesiaSetembre-Octubre 2016

Per a la Festa Major de Sarrià de 2016 es va una realitzar proposta poètica. En col·laboració amb en Frederic Bou i la llibreria a peu, de pàgina, es va organitzat un concurs fotogràfic amb els seus versos de tema principal .

Les fotografies es van exposar al nostre local social del 3 al 16 d’octubre.

 

 

| Descarregar versos | Web Festa Major |

 

Els comerços de Sarrià - Sant Gervasi

Concurs Comerços

Març - abril 2015

Juntament amb el Centre Cívic Sarrià (El Casal), s'ha posat en marxa un concurs fotogràfic sobre els comerços de Sarrià Sant Gervasi, que té com a objectiu la creació d'una base de dades gràfica de comerços del districte de Sarrià Sant Gervasi.

Hi han 1200 € en premis, en els enllaços trobareu les bases i els documents necessaris per participar-hi. El termini de presentació acaba el divendres 10 d'abril.

 

Atenció el termini de presentació ha estat prorrogat al 14 d'abril!! 

 

Les fotografies pasaran a formar part de l'Arxiu Municipal del districte de Sarrià Sant Gervasi, per aquesta raó cal entregar acompanyant les fotos el document de cessió de les mateixes.

 

 

 

| Bases | Cessió |