Avís legal

Avís legal sobre el lloc web del C. E. Els Blaus

 

Tal i com indica l'art. 10 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s'informa que www.elsblaus.cat és un domini titularitat del Centre Excursionista Els Blaus (d'ara endevant C.E. Els Blaus), amb CIF G-58908997 i domicili al carrer Cornet i Mas, 15 de Barcelona, tenint com a adreça electrònica de contacte secretaria@elsblaus.cat.

L'entitat està adscrita a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (F.E.E.C.) i inscrita al registre d'entitats esportives de Catalunya amb el número 2464.

El lloc web

Tota la informació continguda en aquest lloc web -concepte, disseny gràfic i el codi en els diversos llenguatges de programació- constitueix una obra la propietat intel•lectual de la qual pertany exclusivament al C.E. Els Blaus.

Els usuaris d’Internet que accedeixin a aquesta web podran visualitzar la informació que conté, imprimir-la, copiar-la i descarregar contingut en el seu sistema informàtic, sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers o s’instal·lin en un servidor connectat a Internet o a una xarxa local. Queda, per tant, expressament prohibida la utilització amb fins comercials i la seva distribució, així com la modificació, alteració o descompilació. La reproducció, transformació, distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació, queden prohibits. Així doncs, l’accés a qualsevol tipus de contingut del lloc web del C. E. Els Blaus no implica cap llicència per a la seva reproducció i/o distribució i no està permès fer-ho sense el consentiment previ del C. E. Els Blaus.

El C. E. Els Blaus es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web.

En accedir a aquest lloc web s’accepta que el C. E. Els Blaus no serà responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es derivi de l’accés o ús de la informació del citat lloc web o de l’accés a d’altres matèries d’Internet a través de les connexions amb aquest lloc web.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis.
La propietat intel•lectual i els drets del lloc web del C. E. Els Blaus no es poden reproduir ni totalment ni parcialment sense el permís explícit del Centre Excursionista Els Blaus.

Política de devolucions

A través de la nostra web es poden realitzar inscripcions a activitats que requerix fer un pagament telemàtic. El C.E. Els Blaus no farà devolucions de cap import si no s'anula l'activitat. Excepte si no requereix cap reserva de places cap a tercers i si es sol·lícita com a mínim 5 dies abans de l'activitat. Qualsevol devolució o consulta al respecte s'ha de fer a secretaria@elsblaus.cat.

Les hipotètiques devolucions es faran a través del mateix sistema que s'hagi utilitzat en el pagament (telemàtic, transferencia o metàlic).

Documents relacionats

PDF
Estatuts C.E. Els Blaus

Estatuts del C.E. Els Blaus aprovats el 2012