Inscripcions FentKmí | Begues - Mas de les Fonts (19/02/2023)

Aquesta activitat està subjecta a la normativa d’activitats esportives, és necessària inscripció prèvia i contractació d’assegurança, que facilitarà l’entitat per 5,00 €. Els No socis hauran d'abonar 5,00€ en concepte de RC.

Nom: *
Cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon de contacte:
Soci: Soci:
Federats a Muntanya (FEEC): *
Si - Número de Tarja:
Edat:
No - Número de DNI/NIF:
Data de Naixement: (Data de Naixement)
Necessària per fer l'assegurança

* És oligatori completar aquestes caselles per procedir a validar la inscripció. Les dades del DNI i la data de naixement son obligatories per la tramitació de l'assegurança.

   Un cop enviades les dades caldrà fer el pagament (tarjeta de crèdit).

** Totes les dades facilitades a través del formulari o correu electrònic, seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord a Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades. El Centre Excursionista Els Blaus insisteix en el seu compromís d'ús responsable i confidencial de les dades garantint el seu ús d'acord amb les exigències legals i que només seran utilitzades per C. E. Els Blaus per dur a terme les nostres tasques bàsiques administratives i de comunicació. Si vol rectificar o cancel·lar les seves dades del nostre fitxer, pot notificar-ho enviant una sol·licitud a través del nostre correu electrònic, secretaria@elsblaus.cat

Polsant el botó d'enviar declaro haver llegit i comprès l'anterior, acceptar-ho i consentir el tractament que se m'ha notificat.