Inscripcions Aniversari BAIAU - Helicòpter (24/10/2021)

Pagament amb tarjeta de crèdit: En cas de qualsevol incidència o de no poder fer-ho, posis en contacte amb el centre a l'adreça secretaria@elsblaus.cat. La reserva no es farà efectiva fins que no s'hagi realitzat el pagament.
Preu: 150 €
Bonificats (Socis i federats): 135 €  (els federats han d'entrar el número de llicència i registrar-se com a socis, encara que no ho siguin).

Nom: *
Cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon de contacte:
Soci: Soci:
Federats a Muntanya (FEEC): *
Si - Número de Tarja:
Edat:
No - Número de DNI/NIF:
Data de Naixement: (Data de Naixement)
Necessària per fer l'assegurança

* És oligatori completar aquestes caselles per procedir a validar la inscripció. Les dades del DNI i la data de naixement son obligatories per la tramitació de l'assegurança.

   Un cop enviades les dades caldrà fer el pagament (tarjeta de crèdit).

** Totes les dades facilitades a través del formulari o correu electrònic, seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent sobre protecció de dades. El Centre Excursionista Els Blaus insisteix en el seu compromís d'ús responsable i confidencial de les dades garantint el seu ús d'acord amb les exigències legals i que només seran utilitzades per dur a terme les nostres tasques bàsiques administratives i de comunicació. Si vol rectificar o cancel·lar les seves dades del nostre fitxer, pot notificar-ho enviant una sol·licitud a través del nostre correu electrònic, secretaria@elsblaus.cat

Polsant el botó d'enviar declaro haver llegit i comprès l'anterior, acceptar-ho i consentir el tractament que se m'ha notificat.