Els Blaus / Avís legal

Documents relacionats

PDF

Estatuts C.E. Els Blaus

Estatuts del C.E. Els Blaus aprovats el 2012

Avís legal

Avís legal sobre el lloc web del C. E. Els Blaus

 

Tal i com indica l'art. 10 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s'informa que www.elsblaus.cat és un domini titularitat del Centre Excursionista Els Blaus (d'ara endevant C.E. Els Blaus), amb CIF G-58908997 i domicili al carrer Cornet i Mas, 15 de Barcelona, tenint com a adreça electrònica de contacte secretaria@elsblaus.cat.

L'entitat està adscrita a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (F.E.E.C.) i inscrita al registre d'entitats esportives de Catalunya amb el número 2464.

El lloc web

Tota la informació continguda en aquest lloc web -concepte, disseny gràfic i el codi en els diversos llenguatges de programació- constitueix una obra la propietat intel•lectual de la qual pertany exclusivament al C.E. Els Blaus.

Els usuaris d’Internet que accedeixin a aquesta web podran visualitzar la informació que conté, imprimir-la, copiar-la i descarregar contingut en el seu sistema informàtic, sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers o s’instal·lin en un servidor connectat a Internet o a una xarxa local. Queda, per tant, expressament prohibida la utilització amb fins comercials i la seva distribució, així com la modificació, alteració o descompilació. La reproducció, transformació, distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació, queden prohibits. Així doncs, l’accés a qualsevol tipus de contingut del lloc web del C. E. Els Blaus no implica cap llicència per a la seva reproducció i/o distribució i no està permès fer-ho sense el consentiment previ del C. E. Els Blaus.

El C. E. Els Blaus es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web.

En accedir a aquest lloc web s’accepta que el C. E. Els Blaus no serà responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es derivi de l’accés o ús de la informació del citat lloc web o de l’accés a d’altres matèries d’Internet a través de les connexions amb aquest lloc web.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis.
La propietat intel•lectual i els drets del lloc web del C. E. Els Blaus no es poden reproduir ni totalment ni parcialment sense el permís explícit del Centre Excursionista Els Blaus.

Política de devolucions

A través de la nostra web es poden realitzar inscripcions a activitats que requerix fer un pagament telemàtic. El C.E. Els Blaus no farà devolucions de cap import si no s'anula l'activitat. Excepte si no requereix cap reserva de places cap a tercers i si es sol·lícita com a mínim 5 dies abans de l'activitat. Qualsevol devolució o consulta al respecte s'ha de fer a secretaria@elsblaus.cat.

Les hipotètiques devolucions es faran a través del mateix sistema que s'hagi utilitzat en el pagament (telemàtic, transferencia o metàlic).